Het is een enorme hype op tiktok, de bekende baked oats en ik begrijp waarom. Ik vind het vaak moeilijk om te weten wat ik zou nemen als ontbijt. Dit is eens iets anders en het is overheerlijk. 

De overheerlijke granola van By Doucet. Ik ben grote fan van hun granola. Je hebt 3 verschillende soorten en bovendien zijn ze gluten-lactosevrij, vegan en organisch. Klik op recept en ontdek daar de kortingscode. 

Dit receptje is de favoriet van m’n vriend. Hij is geen ontbijter maar dit ontbijt slaat hij niet af. Je kan verschillende smoothiebowls maken. Deze is zo makkelijk te maken en toch superlekker. 

Smoothie bowl, ik ben er dol op. Ik eet ze zo graag, zeker deze mango bowl moet je eens proberen. Het is een speciaal ontbijt maar toch een echte aanrader. Het grote voordeel is dat je dit ook als snack kan eten of zelfs ijsjes van kan maken. Ik ontdekte dit dankzij m’n beste vriendin. Ik zag haar dit vaak eten en probeerde het eens uit. Ik ben van vanaf moment 1, nu jij nog. 

Ben jij net zoals ik dol op granola? Dan is dit een perfect receptje voor jou. De geur van verse granola in de oven maakt me altijd zo blij. Deze speculoos granola is heerlijk voor bij je yoghurt maar ook voor snacks mee te maken.  

Ik ben er dol op, een heerlijke smoothiebowl. Er is zoveel variatie in en het decoreren maakt het zoveel leuker. Heb je dus zin in een gezond onbjtje waar je helemaal wakker van wordt? Dan is dit het perfecte ontbijt. 

Elke dag is er wel een goed excuus om pannenkoekjes te eten als ontbijt. Ik kan niet de enige zijn die het zalig vind om heerlijke pannenkoeken te maken. Deze pannenkoekjes moet je zeker eens proberen ze zijn overheerlijk.